Gépeink

Ergoline Sunrise

Tökéletes felfrissülést biztosít az Aqua Fresh & Aroma funkció, mellyel opcióként minden Sunrise modell rendelkezhet.
Az extrém halk és nagy teljesítményű Silent Cooling testhűtésnek köszönhetően különlegesen frissítő a barnulási élmény. A 3D-Sound koncertteremmé varázsolja a szoláriumot. MP3-Dock-in és SD-Card-Slot gondoskodik az egyéni zenei élményről. Minden barnítási funkció kényelmesen vezérelhető a Softtouch-technologiával rendelkező kezelőpanelről.

 

Ergoline Prestige 1100

Egyetlen kívánságot sem hagy teljesítetlenül az 52 UV-cső az intenzív testbarnulásért, valamint az új arcbarnítórendszer 4 Ultra Performance magasnyomású egységgel és 3 további UV-B spagetti-csővel; kiegészítve 2 nagyteljesítményű Ultra Performance technológiájú magasnyomású vállbarnítóval. A kényelem tekintetében is mindenre gondoltunk, mely a barnulást kellemes élménnyé varázsolja. Mindezt szériakivitelben! A Climatronic Plus –szal hamarabb érjük el a vendég számára kellemes hőmérsékletet, mely változatlan marad az egész szoláriumozás ideje alatt. Ezt a fej és láb végénél lévő átlátszó akrillemezek teszik lehetővé, melyek ráadásul elszigetelik a barnító alagutat az estleges zavaró külső zajoktól. Az új 3D-Sound- rendszer nemcsak tökéletes, hanem az MP3-Dock-in -nek és a SD-Card-Slot -nak köszönhetően egészen egyéni zenei élvezetről gondoskodik. A legmagasabb komfortot nyújtja az innovativ kezelő-cockpit tiszta szimbolikával, s a Voice Guide-és a kezelési útmutató.

 

MegaSun 7900 alpha

Legmagasabb minõség a legmagasabb igényeknek! Egy gyémánt szépsége a csiszolásában rejlik. A 7900-nak is megvan a maga különleges csiszolása – az egyedülálló alpha Design. A legapróbb részletek iránti szenvedélyesség és a tökéletesség egyesül a megaSun 7900 alpha-ban.
A magasfokú barnulási élmény érdekében a megaSun 7900 alpha-ba beszerelhetõ innovatív extrák: aquaCool, aroma, és airCon, különösen vonzó ár-érték arányban rendelhetõek a Power Csomag keretében. További egyénileg rendelhetõ innovatív extrák rendelhetõek a Competence Csomag keretében.

MegaSun Space 3000

MegaSun Tower CPI 200